Bak Imrétől Haraszty Istvánig az Art and Antique-on

Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásár, 2022.03.03-06
Fotó: Art and Antique Budapest

A Nemes Galéria idén is képviseltette magát a 2022. március 3-6. között a budapesti Bálnában megrendezett Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásáron. A Galéria egy különleges, 19-20. századi, valamint kortárs kiállítási anyaggal készült a rendezvényre. A több, mint 40 műtárgy közt megtalálhatóak voltak többek közt Bak Imre, Fajó János, Keserű Ilona, Vaszary János, Gulácsy Lajos és Czóbel Béla művei is.

Az Art and Antique Kortárs és Klasszikus Művészeti Kiállítás és Vásár idén 2022. március 3-6-ig új helyszínen, a Bálna Budapest Rendezvényközpont épületében várta az érdeklődőket. A Néprajzi Múzeum által Antik Enteriőr néven 1994-ben útjára indított, mára teljesen megújult kiállításon a Nemes Galéria hagyományosan minden évben képviselteti magát.

A Nemes Galéria nagy műértéssel összeválogatott több, mint 40 műtárgyból álló minikiállításán keresztül az érdeklődők átfogó képet kaphattak a Galéria aktuális kínálatáról, és megismerkedhettek a galéria főbb tevékenységeivel.

A Galéria egy különleges, 19-20. századi, valamint kortárs kiállítási anyagon keresztül mutatkozott be. A több, mint 40 műtárgy közt többek közt megtalálhatóak voltak Bak Imre, Fajó János, Keserű Ilona, Vaszary János, Gulácsy Lajos és Czóbel Béla művei is. A nagy nevek mellett helyet kaptak kevésbé ismert, de magas művészi értéket képviselő művészek és műveik is úgy, mint Haraszty István Vér és Fű című műve is.

Fotó: Art and Antique Budapest
Utolsó frissítés: 2023. 08. 09.

Szeretne többet olvasni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön új megjelenéseinkről.

Törődünk az Ön adataival

Cookie-kat és hasonló technológiákat használunk, hogy a legjobb élményt nyújtsuk weboldalunkon. Cookie tájékoztató